کاهش رسمی درصد سبوس‌گیری آرد سنگک به ۱۰ درصد در همدان

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان گفت: بر اساس تجدیدنظر هفتم استاندارد ملی ۱۰۳ «آرد گندم ویژگی‌ها و روش‌های آزمون» میزان سبوس‌گیری آرد سنگک از ۱۲ درصد به ۱۰ درصد کاهش یافته و این تغییر رسماً عملیاتی شده است.
سید حسین خوانساری گفت: فرآیند تولید آرد سنگک در کارخانجات استان از دوره آذرماه بر پایه استاندارد ملی بازنگری‌شده وارد مرحله تازه‌ای شده است.
وی عنوان کرد: بر اساس تجدیدنظر هفتم استاندارد ملی ۱۰۳ «آرد گندم – ویژگی‌ها و روش‌های آزمون»، میزان سبوس‌گیری آرد سنگک از ۱۲ درصد به ۱۰ درصد کاهش یافته و این تغییر از ۲۵ آبان‌ماه ۱۴۰۴ رسماً عملیاتی شده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان یادآورشد: کاهش درصد سبوس‌گیری به ۱۰ درصد علاوه بر افزایش کیفیت نهایی آرد سنگک، بهبود بافت خمیر، ارتقای ارزش تغذیه‌ای و افزایش پایداری نان در زمان ماندگاری منجر می‌شود.
وی تأکید کرد: از این پس تمام کارخانجات آردسازی استان موظف‌اند عنوان «آرد با ۱۰ درصد سبوس‌گیری» را روی کیسه‌های آرد سنگک درج کنند و تولید آرد با فرمول قبلی (۱۲ درصد سبوس‌گیری) متوقف شده است.
خوانساری این اقدام را گامی مهم در استانداردسازی کیفیت آرد و ایجاد وحدت رویه در زنجیره تولید نان دانست و افزود: از تاریخ یادشده، فقط آرد با درصد سبوس‌گیری جدید در کارخانجات استان تولید و عرضه خواهد شد.
خوانساری خاطرنشان کرد: بر اساس ابلاغیه سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان نرخ آرد با ۱۰ درصد سبوس‌گیری نیز تعیین و به دستگاه‌های استانی ابلاغ شده است.

درباره ی

مطلب پیشنهادی

اپیدمی تب برفکی در همدان نداریم

مدیرکل دامپزشکی استان همدان گفت: در حال حاضر در استان همدان اپیدمی و همه گیری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code