سالانه ۳ هزار تن ماهی قزل‌آلا در نهاوند تولید می‌شود

سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی مواد غذایی اداره کل دامپزشکی همدان با اشاره به اینکه سالانه ۳ هزار تن ماهی قزل‌آلا در نهاوند تولید می‌شود، گفت: این شهرستان، قطب تولید و صادرات ماهی قزل‌آلا در کشور است.

احمد وحدت‌حسینی در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه نهاوند یکی از مناطق ویژه و مستعد کشور در زمینه پرورش ماهی است، افزود: خوشبختانه از ظرفیت‌های طبیعی این شهرستان به‌خوبی استفاده شده و مزارع متعددی در حوزه آبزی‌پروری ایجاد شده که ضمن تأمین نیاز داخلی، منجر به رشد اقتصادی و ایجاد فرصت‌های شغلی شده است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر این شهرستان ظرفیت تولید سالانه نزدیک به ۳ هزار تن ماهی قزل‌آلا و حدود ۱۵۰ میلیون قطعه بچه‌ماهی را دارد، عنوان کرد: هم اینک بخشی از نیاز استان‌های همجوار از نهاوند تأمین می‌شود.

سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان همدان افزود: در این شهرستان ۶۵ واحد فعال پرورش آبزیان در طول سال به فعالیت مشغول هستند.

وی با تاکید بر اینکه محصولات شیلاتی نهاوند به کشورهای روسیه، ارمنستان، گرجستان و آذربایجان صادر می‌شود، اظهارداشت: تنها در ۶ ماهه سال ۳۰۰ تن قزل‌آلا به صورت لاشه و منجمد به خارج صادر شده که ارزآوری قابل‌توجهی را برای استان داشته است.

وحدت حسینی با بیان اینکه نهاوند با توجه به دمای مناسب آب چشمه‌ها و قنات‌ها، یکی از شهرستان‌های موفق کشور در حوزه تولید بچه‌ماهی و پرورش قزل‌آلا است، افزود: اميدواريم رویکرد توسعه مزارع و افزایش ظرفیت تولید همچنان در شهرستان نهاوند ادامه داشته باشد.

درباره ی

مطلب پیشنهادی

چالش‌ها باید با تمرکز بر دانش‌بنیان‌ها و نخبگان جبران شود

استاندار همدان با تأکید بر ضرورت تحول مدیریتی بر پایه علم و نوآوری، گفت: ضعف …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code