مدیر درمان تأمین اجتماعی همدان از پرداخت یکهزار و ۶۰۰ میلیارد تومان به مراکز طرف قرارداد تامین اجتماعی استان در سال گذشته خبر داد و گفت: در این زمینه برای بیماران صعبالعلاج ۵۰ میلیارد تومان هزینه خدمات پرداخت شده است.
حسن عروتیموفق در جمع خبرنگاران با اشاره اینکه این سازمان دارای ۳۳۰ مرکز درمانی سرپایی و ۸۴ مرکز بستری و کلینیک در سراسر کشور است، افزود: منابع این سازمان از محل سرمایهگذاریها، پرداختهای کارفرمایی ، اقشار کارگری و تعهدات دولت تأمین میشود.
وی با بیان اینکه حدود ۸۳۰ هزار نفر در همدان تحت پوشش درمانی تأمین اجتماعی قرار دارند که خدمات دریافت میکنند، عنوان کرد: سال گذشته بیش از یکمیلیون و ۹۰۰ هزار نفر به مراکز تامین اجتماعی مراجعه کرده و خدمات سرپایی دریافت کردند.
مدیر درمان تأمین اجتماعی همدان با اشاره به اینکه بیش از یکهزار و ۲۰۰ مرکز تشخیصی و درمانی با تامین اجتماعی طرف قرارداد هستند، یادآور شد: این مراکز طبق تعرفههای اعلامی شورای عالی بیمه، خدمات خود را به بیماران ارائه می دهند.
وی در ادامه به بخشی ازخدمات این مرکز در حوزه ناباروری اشاره کرد و گفت: سال گذشته، ۲ هزار و ۸۰ پرونده ناباروری در استان تشکیل و برای آنها بستههایی تعریف شد به طوری که هزینه درمان در مراکز دولتی شامل ۹۰ درصد و در مراکز خصوصی ۷۰ درصد آنتوسط تامین اجتماعی پرداخت میشود.
عروتیموفق عنوان کرد: این سازمان برای پنج بیماری از جمله دیابت، فشار خون و بیماریهای قلبی و عروقی پروندههای ویژهای تعریف کرده و بیماران هر ماه یا دو ماه یکبار مراجعه کرده و پس از معاینه، اقلام دارویی دریافت میکنند.
وی از راهاندازی کلینیک دیابت و فشار خون خبر داد و گفت: سال گذشته در کلینیک شهید شهبازی و بیمارستانهای آتیه همدان و غرضی ملایر، کلینیک دیابت و فشار خون راهاندازی شد و اکنون در حال ارائه خدمت به بیماران هستند.
مدیر درمان تأمین اجتماعی همدان به احداث ۱۲ اتاق«ال دی آر» در این مرکز درمانی اشاره کرد و افزود: در حال حاضر احداث بخش «ال دی آر» بیمارستان آتیه در دستور کار قرار گرفته و به زودی دو بخش از بیمارستان غرضی ملایر به استانداردسازی کامل می رسند.
وی با بیان اینکه تمام آزمایشگاهها و داروخانهها با ما طرف قرارداد هستند مگر آنکه تخلفی صورت گیرد، خاطرنشان کرد: تاکنون درخواست بستن قرارداد با هیچ پزشکی رد نشده است.
عروتیموفق با اشاره به ارسال گزارشهایی از تخلفات پزشکان تحت عنوان «دریافت زیرمیزی»، گفت: هرگونه دریافت پول با این عنوان ممنوع است و اگر گزارشی دریافت شود به سرعت آن را پیگیری و با متخلف برخورد میکنیم که در این زمینه با دو مورد پزشک برخورد شده است.
۱۴۰۴/۴/۲۴
مطلب پیشنهادی
مسیر توسعه گردشگری سلامت شبکهسازی و بهرهگیری از فناوریهای نوین است
برندینگ، فناوریهای نوین و شبکهسازی؛ مسیر توسعه گردشگری سلامت در کشورهای عضو اکو را هموار …