پاسخ دامپزشکی به شایعات اخیر درباره غذای سلف دانشگاه علوم پزشکی همدان

اداره‌ دامپزشکی همدان با رد شایعات اخیر درباره غذای سلف دانشگاه علوم پزشکی، اعلام کرد که زنجیره سرد و تمامی اصول بهداشتی در تهیه و پخت غذا رعایت شده و علت آلودگی احتمالی، نگهداری غذا توسط دانشجو در خارج از یخچال بوده است.

اداره‌کل دامپزشکی همدان در پاسخ به شایعات مطرح‌ شده طی روزهای اخیر در خصوص غذای سلف دانشگاه علوم پزشکی، گفت: بر اساس بررسی‌های انجام‌ شده، گوشت مورد استفاده در سلف دانشگاه از نوع منجمد برزیلی با برند معتبر «جی جی» بوده که دارای تاریخ تولید ۲۰۲۴/۰۴/۲۷ و تاریخ انقضا ۲۰۲۵/۱۰/۰۸ است.

این گوشت طبق ضوابط سازمان دامپزشکی کشور به‌صورت کاملاً منجمد در دمای منفی ۱۸ درجه سانتی‌گراد در سردخانه نگهداری و سپس جهت دیفراست شدن، به مدت ۱۲ ساعت در سردخانه بالایی با دمای ۴ درجه سانتی‌گراد قرار گرفته است.

تمامی مراحل زنجیره سرد زیر نظر مسئول فنی دامپزشکی رعایت شده و هیچ‌گونه گوشت گرم (قلوه‌گاه یا دنبه گوسفندی) در فرآیند پخت استفاده نشده است.

در خصوص فرآوری نیز جداسازی غدد لنفاوی و آماده‌سازی کباب کوبیده زیر نظر مسئول فنی دامپزشکی صورت گرفته و روند چرخ‌کردن و پخت با دستگاه کباب‌پز در دمای بالای ۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳ تا ۴ دقیقه انجام شده است. بنابراین امکان زنده ماندن هرگونه لارو یا تخم مگس در محصول پخته‌ شده وجود ندارد.

طبق اظهارات دانشجویی که گزارش اولیه را ارائه داده است، غذای مورد نظر ساعت ۱۲ ظهر تحویل گرفته شده اما تا زمان مصرف در بیرون از یخچال نگهداری شده است؛ همین امر می‌تواند علت اصلی آلودگی احتمالی باشد.

درباره ی

مطلب پیشنهادی

برسانی به ۹۰ روستا با مشارکت مجمع خیرین آبرسان همدان

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان از آبرسانی به ۹۰ روستا با مشارکت مجمع …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code