وزیر نیرو با بیان اینکه برای رفع ناترازیهای موجود در بخش انرژی ۱۴ پروژه بزرگ اجرا میشود، گفت: با بهره برداری از این طرحها میزان تولید برق در کشور به ۱۰۰ هزار مگاوات افزایش مییابد.
عباس علیآبادی در آیین افتتاح از خط آبرسانی و تصفیهخانه شهر تویسرکان و بهرهبرداری از پروژه آبرسانی به ۱۶۰ روستای استان همدان با بیان اينکه ناترازی های امروز در حوزه انرژی به دلیل مصرف نامناسب است، افزود: در حوزه فناوریهای مرتبط با انرژی در منطقه سرآمد هستیم به طوری که امروز تجهیزات مورد نیاز را به کشورهای منطقه صادر میکنیم.
وی با اشاره به اینکه کشورهای منطقه به تجهیزاتی که ساخته کشور ماست نیاز دارند، عنوان کرد: باید قدر انقلاب را بدانیم زیرا فرصتهای زيادی در حوزه های مختلف برای ما در جهان فراهم کرده است.
وزیر نیرو با اشاره به اینکه قبل از انقلاب، کشور تنها هفت هزار مگاوات تولید برق داشت، یادآور شد: امروز این رقم به ۹۳ هزار مگاوات رسیده است.
وی بر حل مشکلات ناترازی در بخش انرژی تاکید کرد و گفت: متاسفاته بیشترین مصرف انرژی برق در دنیا متعلق به ماست از این رو باید با اصلاح الگوی مصرف از میزان هدر رفت انرژی پیشگیری کنیم.
علی آبادی با بیان اینکه باید اصلاح الگوی مصرف و افزایش میزان تولید مورد توجه قرار گیرد، اظهارداشت: باید هر چه زودتر نیروگاههای قدیمی تجهیز و پروژههای ناتمام نیروگاهی تکمیل شوند.
وی با تاکید بر اینکه مصرف انرژی باید متناسب با الگوهای تعریف شده باشد، افزود: باید با پرمصرفان انرژی برخورد جدی شود.
علی آبادی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه در حوزه آب برنامههای جامعی در دستور کار قرار دارد، یادآور شد: مهمترین آن اجرای برنامه در راستای کاهش مصرف است.
وی بر “باز چرخانی” آب تاکید کرد و گفت: تلاش شده تا با توسعه تصفیهخانهها شرایط را بهتر کنیم.
وزیر نیرو با اشاره به اینکه یکی از اولویتها، آبرسانی به روستاها و دسترسی به آب آشامیدنی سالم و پایدار است، ادامه داد: باید با بهرهگیری از فناوریهای روز دنیا خود را با شرایط موجود سازگار کنیم.
وی با تاکید بر اینکه باید فضا را برای سرمایهگذار بخش خصوصی جذاب کنیم، خاطرنشان کرد: امروز زمان آن رسیده که به جای حرفزدن به وعدهها عمل کنیم.
در ادامه استاندار همدان با اشاره اینکه برای اجرای پروژههای آبرسانی و مدیریت منابع آب و فاضلاب نیازمند ۸ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار هستیم، افزود: سد گرین و سد خرمرود نیازمند دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان هستند تا با تکمیل این پروژهها، مردم شهرستانهای تویسرکان و نهاوند بتوانند به آب شرب پایدار و بهداشتی دسترسی داشته باشند.
حمید ملانوری شمسی با بیان اینکه مهمترین مطالبه ما در گام بعدی پروژهی آبرسانی به سایر روستاهاست، عنوان کرد: امیدواریم با نگاه ویژه وزیر نیرو به استان همدان، به زودی آبرسانی به ۳۳۰ روستا در گام دوم این طرح، اجرایی شود.
وی تصریح کرد: علی رغم ناترازیهای امسال در بخش انرژی، کمترین خاموشی را در بخش کشاورزی و صنعتی داشتیم.
ملانوری با بیان اینکه اتفاقات خوبی در استان در حال رقم خوردن است، یادآور شد: اکنون به شکل واقعی گفتمان وفاق و همدلی در استان شکل گرفته است.
استاندار همدان با اشاره به تدوین نقشه تحول پیشرفت در استان، گفت: این نقشه به ما کمک میکند تا ظرفیتها، چالشها و فرصتهای استان را شناسایی کنیم.
وی با بیان اینکه استان همدان با شش استان مرز مشترک دارد، عنوان کرد: این استان، ظرفیتهای بسیاری در حوزه گردشگری دارد که میتواند یکی از بزرگترین قطبها و مقاصد گردشگری دنیا باشد.
ملانوری با اشاره به تشکیل ستاد توسعه و پیشرفت استان، خاطرنشان کرد: جریان مدیریت استان در راستای سرمایهگذاری بخش خصوصی در این ستاد، تسهیل شده به طوری که بسیاری از سرمایهگذاران علاقمند به فعالیت در استان شدند.
در ادامه مدیرعامل آب منطقهای استان همدان، گفت: خط انتقال آبرسانی از سد سرابی به شهر تویسرکان، سرکان و روستاهای بالادست آن کشیده شده است.
رضا اخلاص مند با بیان اینکه کل خط انتقال آب از سد مخزنی سرابی ۱۵ کیلومتر است، افزود: پروژه تصفیه خانه این طرح به روش B.O.T و با ظرفیت ۲۲۰ لیتر در ثانیه است.
وی با اشاره به اینکه کل ظرفیت پروژه ۷ میلیون متر مکعب در سال است، خاطرنشان کرد: این پروژه نمادی از تعهد نظام به توسعه و شکوفایی ایران است که با افتتاح آن شاهد رونق و شکوفایی در این شهرستان خواهیم بود.
گفتنی است سفر یک روزه وزیر نیرو به استان در راستای پیگیری پروژههای زیرساختی و بررسی چالشهای حوزه آب و نیرو در استان همدان صورت گرفت.
مطلب پیشنهادی
اجرای ۱۴۰ مگاوات انرژی خورشیدی در همدان
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان از اجرای ۱۴۰ مگاوات انرژی خورشیدی خبر داد …