رییس سازمان جهادکشاورزی همدان با بیان اینکه همدان با کشت سیر و موسیر در کشور پیشتاز است گفت: اسدآباد کانون ۱۰۰ هکتار کشت موسیر است.
رضا بهراملو گفت: استان همدان بار دیگر جایگاه خود را به عنوان قطب تولید محصولات زراعی خانواده سیر در کشور تثبیت کرد و مجموع کشت سیر و موسیر در سطح استان به مرز سه هزار و ۵۰۰ هکتار در سال میرسد که سهم قابل توجهی از تولید ملی را به خود اختصاص میدهد.
وی عنوان کرد: شهرستان اسدآباد به عنوان یکی از مراکز مهم کشاورزی استان، کانون کشت گونه ارزشمند موسیر در منطقه است و این کشت منطقهای و بومی، که گاه به صورت تودهای انجام میشود، به دلیل ویژگیهای خاص خاک و اقلیم منطقه، از مرغوبیت بالایی برخوردار است.
رییس سازمان جهادکشاورزی همدان اظهار داشت: در مجموع، استان همدان سالانه بیش از ۶۰ هزار تن محصول سیر و موسیر را روانه بازار میکند و بر این اساس، جایگاه اول کشوری در تولید این محصول را به خود اختصاص داده است.
وی ادامه داد: این موفقیت نه تنها نشاندهنده ظرفیت کشاورزان منطقه است، بلکه تأکیدی بر اهمیت حفظ و توسعه این محصول استراتژیک است.
بهراملو با بیان اینکه این استان رتبه اول تولید سیر کشور را دارد ادامه داد: سیر استان همدان به لحاظ عطر و طعم بی نظیر است و سیر سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامینهای B۲، B۱ و B۳ است.
وی تاکید کرد: سیر همدان با ویژگیهایی نظیر مرغوبیت بالا، طعم، بو و مزه منحصر به فرد شاخص های تاثیرگذاری دارد که مورد قبول ذائقه مردم در سطح ملی و بین المللی است.
مطلب پیشنهادی
لغو «رکوردبرداری گاوهای شیری» برای مهار تب برفکی در همدان
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی همدان، از اعمال محدودیتهای شدید قرنطینهای بر ورود هرگونه …
hamedanestan همدانستان