صالحی‌امیری: هنوز نتوانسته ایم در حوزه گردشگری به جایگاه واقعی دست یابیم

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با ابراز تاسف از اینکه در حوزه گردشگری هنوز نتوانستیم با داشتن تمدنی کهن و فرهنگی غنی به جایگاه واقعی دست یابیم گفت: مصمم هستیم تا برنامه هفتم را خارج از حواشی و شعار محقق سازیم.
سیدرضا صالحی‌امیری در شورای اداری استان همدان با بیان اینکه همدان سرزمین رمز و رازهایی است که هنوز کشف نشده است افزود: کاش می شد تمام لایه های جغرافیایی را شکافت و رمزها و رازهای آن را برای همگان افشا کرد.
وی با بیان اینکه تاکنون تلاش های زیادی برای معرفی تپه تاریخی هگمتانه صورت گرفته است عنوان کرد: امروز هگمتانه به مثابه خورشیدی است که به جهانیان نور می بخشد و اگر این حوزه تمدنی به خوبی معرفی شود سیل گردشگران به این منطقه جاری خواهد شد.
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه در جغرافیای زیست می‌کنیم که اکتشافات آن از صدها معادن طلا غنی‌تر است یادآور شد: تاکنون یک‌میلیون اثر تاریخی در این سرزمین شناسایی شده و همدان در این زمینه پیشتاز است.
وی یادآور شد: از نظر سازمان جهانی، ایران از نظر جذابیت رتبه هفتم دنیا را داراست اما مطالعات ملی نشان می‌دهد جزو سه کشور برتر در این حوزه هستیم.
صالحی امیری با ابراز تاسف از اینکه تاکنون برنامه های جذب گردشگر و معرفی جاذبه های گردشگری کافی نبوده است خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه هفتم مکلفیم که تعداد ۶.۳ میلیون گردشگر را به مرز ۱۵ میلیون نفر برسانیم و این نیازمند یک برنامه قوی پنج ساله است.
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به اینکه همدان یکی از کانون های اصلی کشور برای جذب گردشگر است افزود: در حال حاضر این استان دارای یک هزار و ۳۴ اثر ثبت شده است.
وی با بیان اینکه در حوزه صنایع دستی در استان همدان بیش از ۲۰ هزار پروانه صادر شده است عنوان کرد: چهار هزار و ۳۰۰ کارگاه و هشت بازارچه صنایع دستی در استان فعال بوده که همه این موارد نیازمند داشتن زیر ساخت‌های همچون فرودگاه، خط ریلی ، جاده ، هتل، اقامتگاه بوم گردی است.
صالحی امیری با اشاره به اینکه در همدان ۲۰ هزار تخت برای پذیرش مسافر وجود دارد اظهار داشت: این عدد تا پایان برنامه هفتم توسعه باید با ۱۰ برابر افزایش یابد زیرا همدان جزو پنج مقصد اول گردشگری خواهد بود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر میزان ظرفیت گردشگری استان سه میلیون نفر است خاطرنشان کرد: این رقم تا پایان برنامه هفتم باید به ۹ میلیون نفر افزایش پیدا کند.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی حمایت از هنرمندان، بازاریابی و صادرات را جزو مهمترین اقدامات در حوزه صنایع دستی عنوان کرد و گفت: صنایع دستی ایران باید به جهانیان شناسانده شود زیرا این هنر فراتر از یک حرکت اقتصادی است و به نوعی انتقال فرهنگ ایران به جهان است که علاوه بر منافع اقتصادی، رهیافت فرهنگی نیز دارد.
گفتنی است در سفر دو روزه وزیر میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی به استان همدان از ظرفیت های گردشگری و صنایع دستی شهرستان های نهاوند، ملایر، لالجین، بهار و همدان بازدید به عمل آمد.
۱۴۰۳/۸/۳

درباره ی

مطلب پیشنهادی

وظیفه خطیری در جهاد تبیین داریم

استاندار همدان گفت: وظیفه خطیری در جهاد تبیین و معرفی شخصیت‌هایی مانند خواهر دباغ داریم. …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code