چهارشنبه ۸ دی ۱۳۹۵ | ۱۴:۰۲ ب.ظ
ذخیره مرغ و گوشت برای تنظیم بازار در همدان
مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام استان همدان گفت: ذخیره مرغ و گوشت منجمد برای تنظیم بازار در شرکت پشتیبانی امور دام همدان انجام شده است.

مومنی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه کمبودی در محصولات مرغ منجمد و گوشت قرمز منجمد برای مصرف بازار کنونی و شب عید نیست افزود: در حال حاضر بیش از دو هزار تن گوشت مرغ منجمد و ۱۲۰ تن گوشت قرمز منجمد در سردخانه های شرکت وجود دارد.
وی ادامه داد: این محصولات به منظور متعادل کردن قیمت ها در زمان اوج مصرف شهروندان از جمله ایام نوروز عرضه می شود.
وی اظهار کرد: گوشت گوساله منجمد شده توسط شرکت پشتیبانی امور دام با قیمت هر کیلو ۲۲۵ هزار ریال عرضه می شود.
وی با بیان اینکه هیچ مشکلی برای تنظیم بازار وجود ندارد گفت: هر زمان که نیاز باشد این شرکت اقدام به توزیع مرغ منجمد در راستای تنظیم بازار می‌کند و مرغ منجمد با قیمت مصوب عرضه می شود.
وی همچنین در مورد تنظیم بازار گوشت قرمز تصریح کرد: این شرکت ذخایر کافی برای عرضه گوشت قرمز به بازار را دارد و اگر لازم باشد ذخایر خود را برای تنظیم بازار عرضه می‌کند.
مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام اظهار کرد: ذخایر گوشت قرمز این شرکت از تولیدات داخلی و وارداتی و گوشت قرمز وارداتی از برزیل که یک گوشت باکیفیت است تامین می‌شود.
وی همچنین بیان کرد: گوشت مرغ منجمد با روش‌های علمی انجماد از کیفیت خوبی برخوردار است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان نیز گفت: زنجیره تولید مرغ در استان همدان در حال تکمیل است و با همکاری بانک کشاورزی به زودی افتتاح می‌شود.
محمد نظر پور با بیان اینکه راه‌اندازی زنجیره گوشت قرمز و شیرخام نیز در دست اقدام است افزود: در استان همدان ۳۷۰ هزار راس دام سنگین، یک‌ میلیون و ۴۰۰ هزار راس گوسفند و ۳۰۰ هزار راس بز و بزغاله وجود دارد.
وی ادامه داد: استان همدان دارای ۳۴۰ واحد پرورش گاو شیری صنعتی با ظرفیت ۴۸ هزار راس برای هر گله است.
وی بابیان اینکه ۲۴۰ واحد پرورش گوساله پرواری با ظرفیت ۲۲ هزار راس در استان وجود دارد، ادامه داد: همچنین در استان همدان ۷۶ هزار واحد پرورش بره پرواری با ظرفیت ۳۰ هزار راس وجود دارد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی همدان بابیان اینکه تولیدات گوشت قرمز استان ۲۸ هزار تن است، بیان کرد: استان سه و هفت‌دهم درصد تولید گوشت قرمز کشور را در اختیار دارد.
نظر پور بابیان اینکه استان همدان رتبه ۱۰ کشور را در تولید گوشت قرمز دارد، بیان کرد: مقدار تولید گوشت از دام سبک ۱۰ هزار تن بوده که ۳۶ درصد کل گوشت استان را تشکیل می‌دهد.
وی بابیان اینکه میزان تولیدی گوشت از دام سنگین ۱۸ هزار تن بوده است، اظهار کرد: تولید ۱۸ هزار تن گوشت از دام سنگین ۶۴ درصد تولید گوشت قرمز استان را به خود اختصاص داده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی همدان با تأکید بر اینکه استان همدان سه و هفت‌دهم تولید گوشت قرمز کشور را عهده دارد، افزود: تولید گوشت حاصل از دام سبک و سنگین صنعتی نیز هزار و ۷۳۶ تن است که در مجموع ۶ درصد تولید استان را دارد.
نظر پور بابیان اینکه تولید گوشت دام سبک و سنگین روستایی ۲۷ هزار تن است، ادامه داد: این مقدار ۹۴ درصد از تولید گوشت قرمز استان همدان را تشکیل می‌دهد.
وی بابیان اینکه مصرف گوشت قرمز در استان همدان ۵۵ تن است، بیان کرد: سالانه ۲۰ هزار تن گوشت قرمز توسط مردم استان مصرف می‌شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی همدان بابیان اینکه مازاد بر مصرف گوشت قرمز در استان هشت هزار تن است، افزود: سرانه مصرف گوشت استان همدان ۱۱ کیلو است.

اخبار مرتبط

لینک کوتاه: http://hamedanestan.ir/?p=9630